Картки працівників ЄДЕБО
Art хостел-готель «Адреналін» ФОП Фещук Ю. О.
(180 год/ 6 кредитів),
№7/10.06.2021, сертифікат.
Онлайн-стажування в Health Resort@Medical Spa Aquapark Panorama Morska (Польща)
з 10.01. 2023 р. по 10.03.2023 р.
(сертифікат)
Сертифікат, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною мовою,
Луцький НТУ (англійська-161 академічна
година, рівень В2, у 2020 році)
Міжнародне стажування у рамках Міжнародного науково- практичного симпозіуму «Освіта, наука та культура України в світі: мобільність, глобалізація, інклюзія» та пройдено он-лайн (30 год)., сертифікат.
Стажування у Жешівському університеті (Польща) за міжнародною грантовою програмою «CEPUS»
(1 кредит, 30 год), липень 2022 р
Сертифікат від 30.07.2022р Стажування у Жешівському університеті (Польща) за міжнародною грантовою програмою «CEPUS»
(1 кредит, 30 год), липень 2022 р
Сертифікат від 30.07.2022р
1) наявність не менше п’яти публікацій у періодичних наукових виданнях, що включені до переліку фахових видань України, до наукометричних баз, зокрема Scopus, Web of Science Core Collection
1. Сидорук С.В. , Матвійчук Л.Ю., Лепкий М. І. Особливості стратегічної діагностики сфери Horeca у військовий період. "Інновації та технології в сфері послуг і харчування" Випуск № 2 (8), 2023, 5-11.
2. Сидорук, С. (2023). Стратегічний вектор організації доступних подорожей для людей з обмеженими можливостями в сфері обслуговування. Товарознавчий вісник, 1(16), 274-285. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2023-17-23
3. Matviichuk, L., Lepkyi, M., Dashchuk, Y., Sydoruk, S., & Mezentseva, I. (2023). Approach to formation of enogastronomic tourism based on the geographical indication system. Journal of Geology, Geography and Geoecology, 31(4), 689-701. https://doi.org/https://doi.org/10.15421/112265 (Web of Science Core Collection)
4. Сидорук С. В. Прикладний характер особливостей транспортного перевезення туристів інклюзивного типу // «Review of transport economics and management». – Дніпро: Дніпровський національний університет залізничного транспорту ім. ак. В. Лазаряна, 2020. – Вип. 2 (18). – С. 116-125. (0,15 д.а.)
5. Дащук Ю., Матвійчук Л., Лепкий, М., Сидорук С. (2021). Фінансування сфери культури, туризму та креативних індустрій в Україні: можливості та перспективи. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики. 5(40), 620–630. https://fkd.ubs.edu.ua/index.php/fkd/article/view/3427 (Web of Science).
6. Матвійчук, Н., Коленда, Н., Стащук, О., Теслюк, С., Сидорук, С. (2021). Правове забезпечення бюджетного фінансування природоохоронної діяльності в Україні. Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики, 3(38), 465–473. https://doi.org/10.18371/fcaptp.v3i38.237479 ( Web of Science).
7. Сидорук, С. (2022). Експертиза якості обслуговування людей з обмеженими можливостями у сучасному готельно-туристичному просторі.
Товарознавчий вісник, 2(15), 114-123. https://doi.org/10.36910/6775-2310-5283-2022-16-10
8. Дащук Ю.Є., Лепкий М.І., Cидорук С.В. (2020). CECHY WSPARCIA FINANSOWEGO PAŃSTWA DLA INICJATYW Z OBSZARU KULTURY, TURYSTYKI I PRZEMYSŁU KREATYWNEGO NA UKRAINIE FEATURES OF STATE FINANCIAL SUPPORT FOR INITIATIVES IN
THE FIELD OF CULTURE, TOURISM AND CREATIVE INDUSTRIES IN UKRAINE. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS. P. 101-113.
9. Матвійчук Л.Ю., Барський Ю.М., Лепкий М.І., Сидорук С.В., Сурова Н.М. (2020). WSPARCIE FINANSOWE PRZEMYSŁU TURYSTYCZNEGO UKRAINY W WARUNKACH PANDEMII FINANCIAL SUPPORT OF THE UKRAINIAN TOURISM INDUSTRY OF DURING THE PANDEMIC. Gospodarka i finance. Zeszyt 10. Wspolczesne problemy finansowe w wymiarze krajowym i miedzynarodowym. Kielce: Drukarnia Cyfrowa COMPUS, 2020. P. 113-123.3) наявність виданого підручника чи навчального посібника (включаючи електронні) або монографії (загальним обсягом не менше 5 авторських аркушів), в тому числі видані у співавторстві (обсягом не менше 1,5 авторського аркуша на кожного співавтора)
Сидорук С.В. Стратегічний менеджмент та маркетинг HORECA. Готельно-ресторанна справа: навчальний посібник для аудиторної та позааудиторної роботи студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / автори: Матвійчук Л.Ю., Чепурда Л.М., Лютак О.М., Сидорук С.В.,.Смаль Б.А., Лепкий М.І., Подоляк В.М., Зубехіна Т.В, Громик О.М., Дащук Ю.Є. – Луцьк: РВВ Луцького НТУ, 2023. – 356 с. – С.75-135
Сидорук С.В.Розвиток музейного туризму в Україні та світі як важливого елемента індустрії гостинності. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання восьме. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2022. – 340 с.
Сидорук С.В. Аналітичне дослідження елементів туристичного бренду міста Луцька. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю., проф. Барського Ю.М., доц. Лепкого М.І. Видання сьоме. – Луцьк: ІВВ ЛНТУ, 2021. – 320 с.
Сидорук С.В., Куцай Н.С. Аналіз та оцінка управлінської діяльності готельних закладів. Перспективи розвитку туризму в Україні та світі: управління, технології, моделі [кол. монографія] / за ред. проф. Матвійчук Л.Ю. Видання шосте. – Луцьк: ІВВ Луцького НТУ, 2020. – 320 с.
Сидорук С.В. Концептуальні підходи до організації та діяльності туристичних кластерів / За заг.ред.І.В. Давиденко і О.Л. Михайлюк. К.: ФОП Гуляєва В.М., 2020. – 497 с.4) наявність виданих навчально-методичних посібників/посібників для самостійної роботи здобувачів вищої освіти та дистанційного навчання, електронних курсів на освітніх платформах ліцензіатів, конспектів лекцій/практикумів/методичних вказівок/рекомендацій/ робочих програм, інших друкованих навчально-методичних праць загальною кількістю три найменування
Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Методичні вказівки до практичної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 28с.
Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 120с.
Стратегічний менеджменті та маркетинг HoReCa [Текст] : Методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно- ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. С. В. Сидорук. – Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 18с.
Методичні вказівки до проходження переддипломної практики для здобувачів другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа денної та заочної форм навчання / уклад. Сидорук С. В.,Матвійчук Л.Ю.– Луцьк : Луцький НТУ, 2022. – 24с.
Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми Готельно-ресторанна справа галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання / уклад. С.В. Сидорук, Матвійчук Л.Ю.– Луцьк : Луцький НТУ, 2023. – 50 с.8) виконання функцій (повноважень, обов’язків) наукового керівника або відповідального виконавця наукової теми (проекту), або головного редактора/члена редакційної колегії/експерта (рецензента) наукового видання, включеного до переліку фахових видань України, або іноземного наукового видання, що індексується в бібліографічних базах
Виконавець НДР 0120U105661 «Дослідження туристично-ресурсного потенціалу Західного Полісся», (22.12.2020-31.12.2024)
9) робота у складі експертної ради з питань проведення експертизи дисертацій МОН або у складі галузевої експертної ради як експерта Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, або у складі Акредитаційної комісії, або міжгалузевої експертної ради з вищої освіти Акредитаційної комісії, або трьох експертних комісій МОН/зазначеного Агентства, або Науково-методичної ради/науково-методичних комісій (підкомісій) з вищої або фахової передвищої освіти МОН, наукових/науково-методичних/експертних рад органів державної влади та органів місцевого самоврядування, або у складі комісій Державної служби якості освіти із здійснення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)
1. Експерт з науково-технічної експертизи проектів на Конкурсі проектів молодих вчених, які працюють (навчаються) у вищих навчальних закладах та наукових установах у сфері управління МОН в період з 2016-2020 рр. (секція: економічні перетворення, демографічні зміни та благополуччя суспільства). (наказ МОН України № 545 від 20.05.2016 р).
10) участь у міжнародних наукових та/або освітніх проектах, залучення до міжнародної експертизи, наявність звання “суддя міжнародної категорії”
Очна участь у міжнародному проекті «CEEPUS» (липень 2022 р), наказ №314/01-02 від 22.06.2022.
11) наукове консультування підприємств, установ, організацій не менше трьох років, що здійснювалося на підставі договору із закладом вищої освіти (науковою установою)
Наукове консультування КП «Центр туристичної інформації та послуг», довідка № 161/8 від02.03.2023.
Наукове консультування:Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності в рамках якого проходила ХXІ Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО-2020», XІV Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес»,(20-22жовтня) м. Львів, 2020, Довідка, сертифікат, подяка.
Наукове консультування: Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а. Довідка №24/01 від 17.01.2023
Наукове консультування: Арт хостел-готель «Адреналін», м.Луцьк, вул. Карбишева, 1.
Наукове конcультування Центру туристичної інформації та паломництва «Zhydychyn Center», довідка №18/2 від 27.04.2023 р.12) наявність апробаційних та/або науково-популярних, та/або консультаційних (дорадчих), та/або науково-експертних публікацій з наукової або професійної тематики загальною кількістю не менше п’яти публікацій
1. Сидорук С. В. Школа готельного менеджменту: організація роботи та устаткування на прикладі готелю. Актуальні проблеми та перспективи розвитку економіки України : [матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (4 грудня 2019 р.)] / відп. ред. Л. Г. Ліпич, А. М. Лялюк. Луцьк, 2019. С.190- 192.
2. Сидорук С.В. Вплив карантину на організаційні комунікації //Теорія та практика менеджменту: матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (13 травня 2020 р.) / Відп. ред. проф. Л. Черчик. Луцьк, 2020. – С.419-420.
3. Сидорук С.В. Смарт-організація туристичної діяльності спроможної громади (на прикладі Боратинської ОТГ)/The VI th International scientific and practical conference «About the problems of science and practice, tasks and ways to solve them» (October 26-30, 2020). Milan, Italy 2020. 596 p. Р.580-
583. https://repo.odmu.edu.ua/xmlui/bitstream/handle/123456789/8259/Borisyuk….
4. Сидорук С.В. Організація туристично-рекреаційних подорожей для інклюзивних туристів // Матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», (19 - 20 травня) 2020 р. – К.: НУХТ, 2020 р. – С.92-94. http://old.nuft.edu.ua/page/51adaed39c2a2/files/%D0%B3%D0%BE%D1%82_%D1%….
5. Сидорук С.В. Аналіз термального комплексу «Теплі води». Управління розвитком туризму та готельно-ресторанного бізнесу в циркулярній економіці: матеріали I Міжнар. наук.- практ. інтернет-конф. (18 трав. 2021 р.) / відп. ред. О. М. Полінкевич, О. М. Громик. Луцьк : Луцький НТУ, 2021. С. 117-120. 288 с.
6. Сидорук С.В. Регіональний туризм: сучасний стан та шляхи оптимізації: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції (2 квітня 2021 р.). Київ. 2021. С.54-57. 172 с.
7. Сидорук С.В., Коханюк В.О. Інноваційні підходи до якості харчування в ресторанах. Якість та безпечність товарів: [матеріали VІ міжнародної науково-практичної конференції, Луцьк (28 квітня 2023 року) / за наук. ред. д.т.н., проф. В.В. Ткачук. Луцьк: відділ іміджу та промоції. ЛНТУ, 2023. С. 169-171.
8. Сидорук С.В., Мазурчук П.Т. Тенденції розвитку здорового харчування «fiteats» у сучасному середовищі. Індустрія гостинності: стан, тенденції розвитку та перспективи галузі в умовах війни : збірник праць Міжнародного науково-практичного форуму (м. Львів, 19‒21 квітня 2023 р.) / [відп. ред.: проф. О. І. Мороз]. Львів: «Камула», 2023. С. 449-452.
9. Сидорук С.В. Коваль З.В., Ребрендинг як елемент популяризації зеленого туризму у Волинській області. Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів: тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Мукачево: РВВ МДУ, 2023.С. 65-69.14) керівництво студентом, який зайняв призове місце на I або ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або робота у складі організаційного комітету / журі Всеукраїнської студентської олімпіади (Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), або керівництво постійно діючим студентським науковим гуртком / проблемною групою; керівництво студентом, який став призером або лауреатом Міжнародних, Всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів та проектів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, інших культурно-мистецьких проектів (для забезпечення провадження освітньої діяльності на третьому (освітньо-творчому) рівні); керівництво здобувачем, який став призером або лауреатом міжнародних мистецьких конкурсів, фестивалів, віднесених до Європейської або Всесвітньої (Світової) асоціації мистецьких конкурсів, фестивалів, робота у складі організаційного комітету або у складі журі зазначених мистецьких конкурсів, фестивалів); керівництво студентом, який брав участь в Олімпійських, Паралімпійських іграх, Всесвітній та Всеукраїнській Універсіаді, чемпіонаті світу, Європи, Європейських іграх, етапах Кубка світу та Європи, чемпіонаті України; виконання обов’язків тренера, помічника тренера національної збірної команди України з видів спорту; виконання обов’язків головного секретаря, головного судді, судді міжнародних та всеукраїнських змагань; керівництво спортивною делегацією; робота у складі організаційного комітету, суддівського корпусу
Кардаш Олена Миколаївна, диплом ІІІ ступеня за перемогу у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Туризм, Харків, 2020
Робота у складі організаційного комітету другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності Готельно-ресторанна справа, Львівський інститут економіки і туризму, 2020 рік
Робота у складі апеляційної конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності Готельно-ресторанна справа,Одеська національна академія харчових технологій, наказ №38-01 від 19.02.2021 року.15) керівництво школярем, який зайняв призове місце III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів, II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України”; участь у журі III—IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів чи II—III етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів — членів Національного центру “Мала академія наук України” (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) рівня)
Баденчук Дарина, диплом І ступеня за участь у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму. НТУ «Дніпровська політехніка», грудень 2020 року
Бондар Анастасія, диплом ІІ ступеня, за участь у Міжнародній науково-освітній олімпіаді з туризму. НТУ «Дніпровська політехніка», 2022.19) діяльність за спеціальністю у формі участі у професійних та/або громадських об’єднаннях
Член громадської спілки «Асоціація індустрії гостинності України» 2020р.Сертифікат Член громадської організації «Ресторанна гільдія» 2020р. Сертифікат
Член громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів» кваліфікований туристичний гід до 31.03.2021 року (№ 0126) Посвідчення.
Член громадської спілки «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні». Керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» у Волинській області, 2020-2022р. Сертифікат.20) досвід практичної роботи за спеціальністю (спеціалізацією)/професією не менше п’яти років (крім педагогічної, науково-педагогічної, наукової діяльності) із зазначенням посади та строку роботи на цій посаді
Досвід практичної роботи - Гостинний еко-простір «Пік-Нік» с.Забороль, вул. Володимирська 119а, на посаді виконавчого директора на основі генерального доручення (ксерокопія) від Сидорук Л.А. терміном на 5 років.
Зареєстровано ТМ ПікНік (клас 35,43) m202113836, (2021).